Poliisilla operaatio Chewbaccan löytämiseksi – etsittiin vakavasta rikoksesta epäiltynä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Orleansin poliisi on julkaissut jokseenkin epätavallisen etsintäkuulutuksen. Poliisit etsivät Star Warsin Chewbacca-hahmoksi pukeutuneena väkivaltaiseen tekoon syyllistynyttä henkilöä.

Lauantai-iltana tapahtuneessa välikohtauksessa Chewbaccaksi pukeutunut katuesiintyjä nähtii rittelemässä toisen henkilön kanssa. Riidan päätteeksi Chewbacca-pukuinen henkilö päätyi puukottamaan riidan toista osapuolta. Välikohtaus tapahtui New Orleansin turistien suosimalla Ranskalaisella alueella.

Poliisi julkaisi Twitterissä kuvan Chewbacca-asuun sonnustautuneesta ja punaista valomiekkaa pidelleestä epäillystä. Häntä kuvailtiin arviolta parikymppiseksi mieheksi. NOLA.com-sivuston mukaan puukotuksen uhrin tilaa ei ole kerrottu julkisuuteen.