Alessandra Ambrosio esitteli uuden poikaystävänsä: ”Rakastan sinua täydellä sydämelläni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun rivit hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös säännöllisesti omaa rantavaatemallistoaan.

Tällä hetkellä Alessandra Ambrosio on keskittynyt lähinnä perheensä kanssa ajan viettämiseen. 39-vuotias kaunotar esitteli pääsiäisviikonloppuna Instagram-seuraajilleen hänen uuden poikaystävänsä Richard Leen. Mieskomistus on samalla alalla Ambrosion kanssa ja hän on toiminut myös pitkään mallina.

Alessandra Ambrosio julkaisi suloisia yhteiskuvia Richard Leen kanssa ja kirjoitti kuviin rakastavansa miestä täydellä sydämellään. Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah.