Sami Hedbergin romanttinen kuva ihastuttaa: ”Löysin helluntaiheilan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalaiskoomikko tunnetaan menestyksekkään uransa lisäksi ahkerana sosiaalisen median, erityisesti Instagramin käyttäjänä. Nyt hiljattain 40 vuotta täyttänyt Hedberg on ilahduttanut fanejaan jakamalla Instagramissa romanttisen kuvan.

Tuoreessa kuvassa Heberg nähdään läheisissä tunnelmissa kumppaninsa, tangotähti Saija Tuupasen kanssa. Koomikko saa yhteiskuvassa suukon poskelle tyttöystävältään.

– Löysin helluntaiheilan, Sami Hedberg kirjoitti tuhansia tykkäyksiä saaneen otoksen kuvatekstissä.

Sami Hedberg ja vuooden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen ovat seurustelleet yli kahden vuoden ajan. Taannoin Hedbergin paljastettiin ohjanneen, käsikirjoittaneen ja tuottaneen Tuupasen tuoreen Vaarallisen hyvää -kappaleen musiikkivideon. Single ja sen musiikkivideo julkaistaan 31. toukokuuta.