Hellä parisuhdekuva – Hannu Pikkarainen kehui Martina Aitolehteä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime sunnuntaina juhlittu helluntai määrittelee perinteisesti tulevan kesän parisuhdetilanteen. Yksi tänä vuonna toisensa löytäneistä pareista on hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ja jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen. Kaksikko on hempeillyt julkisesti sosiaalisessa mediassa, eivätkä salaa rakkauttaan.

– ”Jos ei heilaa helluntaina ni ei koko kesänä.” Tuskin toi sanonta pitää paikkansa, mut halusin nyt vaan kertoo et mul on hemmetin hyvä heila!, Pikkarainen kehuu Aitolehteä yhteiskuvassa.

Martina Aitolehti on saamassa uuden oman tv-sarjan. Sarja tulee olemaan suomalaisversio Khloe Kardashin tähdittämästä Revenge Body with Khloe Kardashian -realitysarjasta. Sarjassa seurataan amerikkalaisversion tavoin henkilöitä, jotka pyrkivät tekemään kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin henkilökohtaisten valmentajien ja stylistien avustuksella.