Bruce Dickinson hankki ensimmäisen älypuhelimensa – suomalainen klasikko!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Heavy metalin legendoihin lukeutuvan Iron Maiden -yhtyeen laulaja Bruce Dickinson ei kaikesta päätellen ole kiinnostunut hankkimaan viimeistä huutoa olevia digilaitteita. Brittimuusikko on nimittäin paljastanut saaneensa noin vuosi sitten ensimmäisen älypuhelimensa, jota hänen täytyy käyttää osallistuttuaan Heavy Metal Truants -hyväntekeväisyystempaukseen. Suomalaisia saattaa kiinnostaa siitä, että kyseessä on Nokian uusi versio 3310-puhelinmallista.

– Noin vuosi sitten sain tämän älypuhelimen Maidenin toimistosta. He sanoivat: ”Tässä on äpysi”. Siinä on SIM-kortti ja kaikkea. Ajattelin: ”Sepä mukavaa”. Sysäsin sen syrjään enkä koskaan koskenut siihen uudelleen, kunnes liityin Heavy Metal Truantsiin. He sanoivat, että minun täytyy ladata jokainen liikkeeni tähän sovellukseen, Bruce Dickinson avautui Planet Rockin haastattelussa.

– Elämäni tulee siis käytännössä olemaan aivan kamalaa tästä lähtien. Elän elämääni muiden ihmisten kautta. Mutta älypuhelin tekee mielenkiintoisiakin juttuja, vuodesta 1982 saakka Iron Maidenin riveissä laulanut heavy metal -veteraani jatkoi.