Koira syntyi kuurona – keksi erikoisen tavan haukkua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet koirat saattavat sille päälle sattuessaan haukkua voimakkaallakin äänellä. TikTokissa ihastusta herättänyt Reggie on toista maata. Sen haukkuminen ei juurikaan häiritse naapureita.

Lindsay Kellyn perheen Reggie-koiran uskotaan olleen kuuro syntymästään lähtien. Koska Reggie ei ole päässyt kuulemaan muiden koirien haukkumista, on sillä jokseenkin epätyypillinen tapa tehdä niin. Koira haukkuu käytännössä äänettömästi.

Lindsay kertoo The Dodo -sivustolle häneltä kestäneen jonkin aikaa tajuta koiran haukkuvan, ja alkuun hän luuli Reggien vain aivastelevan tai yskivän. Hän uskoo Reggien nähneen kuinka muut koirat saavat haukkumalla ihmisten huomion puoleensa ja päättäneen kokeilla samaa. Rescue-lemmikin epätyypilliseen tapaan haukkua päästään tutustumaan TikTokissa viraalina levinneellä videolla.

 

@lind_saymyname

Sound on or off. Doesn’t really matter. 🐶 🗣 #dogsoftiktok #doggo

♬ original sound – Lindsay Kelly