72-vuotias Colleen Heidemann on huippumalli – rohkeat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että kauneus on katsojan silmissä. Monesti etenkin mediassa ihannoidaan kauniita nuoria ihmisiä ja nuorekasta ulkonäköä yritetäänkin tavoitella ja ylläpitää keinolla millä hyvänsä. Nyt upea 72-vuotias Colleen Heidemann on kuitenkin todistanut, että kauneus ei katso ikää.

Colleen Heidemann toimii Next Models -mallitoimiston edustamana muotialalla. Nainen on melko kysytty malli näyttävän ulkonäkönsä vuoksi. Kaunis yli 70-vuotias nainen on häikäisevä näky vihreine silmineen, joiden lisäksi moni ihastuu ensimmäisenä tähden muhkeaan kampaukseen.

Colleen Heidemannilla on upeat valkoiset hiukset, jotka stailataan usein hyvin kuohkeaan kampaukseen. Nainen on toiminut sekä vaate- että kauneusmallina. Heidemannilla on myös oma Instagram-kanava, jossa hän on julkaissut upeita kuvia näyttävistä glamour-meikeistä ja esitellyt rohkeita muotiluomuksia yllään.