Ed Sheeranin uusi tyyli hämmentää – uusi single jotain aivan uutta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin jättikonserteissa esiintynyt brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran on viime aikoina työstänyt tulevaa neljättä albumiaan. Nyt hän on paljastanut sekä tulevan singlensä että tulevien esiintymisten eroavan siitä, mihin fanit ovat tottuneet.

Ed Sheeranin mukaan hän tulee jatkossa esiintymään lavalla yhtyeen kera. Aikaisemmin hän esiintyi joitain poikkeuksia lukuunottamatta yksin. Tähden mukaan myös hänen tuleva uuden levyn ensimmäinen single tulee myös poikkeamaan totutusta linjasta.

– Soitan ensi kertaa bändin kanssa ja se tuntuu urani seuraavalta askeleelta. Olen esiintynyt yhtyeen kanssa aikaisemmin vain tv-ohjelmien pyynnöstä. Olen käyttänyt keikoillani loop-pedaalia 15 vuoden ajan ja halusin kokeilla jotain uutta. Kiertueiden mielestäni heikoimmat hetket olivat ne kappaleet, jotka tarvitsivat taustalle bändin, Ed Sheeran kuvaili BBC Radio 1 -kanavan haastattelussa.

– Uuden levyn ensimmäinen single on erilainen, jotain aivan uutta. Uuden levyn ensimmäisen singlen julkaiseminen jännittää minua aina, sillä en tiedä miten siihen suhtaudutaan. Pidän siitä tunteesta. Mielestäni on hienoa julkaista jotain tietämättä mitä mieltä ihmiset tulevat olemaan siitä, artisti paljasti.