Antero Mertaranta televisiotähdeksi – isännöi Kesäterassi-ohjelmaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Antero Mertaranta on jo vuosikymmenten ajan tullut suomalaisille tutuksi urheiluselostajana muun muassa Jääkiekon MM-kisoissa. Tänä kesänä Mertaranta esiintyy televisiossa hieman toisenlaisissa tunnelmissa. Hän on nimittäin mukana Kesäterassi-ohjelmassa vierailevana juontajana.

Antero Mertaranta toimii MTV:n Kesäterassi-ohjelman juontajana tulevan kauden lopussa, 2. – 6. elokuuta. Kuuluisan urheiluselostajan vieraina tulevat kyseisellä viikolla olemaan muun muassa Jere ja Nanna Karalahti sekä Timo Soini.

Kesäterassin vakiojuontajina toimivat tänäkin vuonna Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Helsingin Allas Sea Poolin terassilla kuvattavaa sarjaa seurataan arki-iltaisin heinäkuun alusta lähtien. Tulevalla tuotantokaudella vieraina nähfään muun muassa Erika Vikman, Sami Hedberg, Maika Vilkkumaa sekä Haloo Helsingin Elli ja Jere.