Porvoolaisen seurakunnan ilmoituksessa hulvaton virhe – kauppalista mukaan vahingossa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Porvoon Östnyland-lehdessä nähtiin viikonloppuna paikallisen ruotsinkielisen seurakunnan, Borgå svenska domkyrkoförsamlingin ilmoitus. Siinä mainostettiin seurakunnan kesäkuussa järjestämää musiikkitapahtumaa. Ilmoitusta tarkemmin silmäilevät huomasivat siinä kuitenkin jotain outoa.

Esiintyjien lisäksi ilmoituksessa oli listattu erilaisia ihonhoitoon ja hygieniaan liittyviä tuotteita. Twitterissä pohdittiinkin, oliko jonkun Dermosil-verkkokaupan ostoslista päätynyt vahingossa paikallislehden ilmoitukseen. Toisaalta listattujen tuotteiden todettiin toimivan myös yhtyeiden ja artistien niminä.

Ilmoituksen levittyä viraalina sitä kommentoitiin lopulta Porvoon ruotsinkielisen seurakunnan taholta Facebookissa. Julkaisussa todettiin etteivät infot mene aika kuin Strömsössä, mutta ihmiset toivottiin tervetulleiksi 10. kesäkuuta paikallisessa Tuomiokirkossa koronarajoitusten mukaisesti järjestettävään livekonserttiin.