Vesimeloneja Marsissa? New York Times julkaisi vahingossa yllättävän uutisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isoihinkin uutislehtiin päätyy toisinaan vahingossa artikkeleita, jotka saavat lukijat hieraisemaan silmiään. Taannoin New York Times -lehden sivuilla herätti ihmetystä odottamaton uutinen. Siinä väitettiin, että Marsista olisi löydetty vesimelonipeltoja.

– Viranomaisten mukaan avaruusvesimelonien ylitarjonta johtuu hedelmäavaruusolioiden lisääntymisestä. FBI ei kommentoinut raportteja taivaalta satavista vesimeloneista, mutta vahvisti takavarikoineensa kiivejä. Tämä uutinen on erittäin tylsä, artikkelissa luki.

New York Times poisti sosaalisessa mediassa naurua ja ihmetystä herättäneen artikkelin nopeasti verkkosivuiltaan. Sen ilmoitettiin päätyneen julkaistavaksi vahingossa. Kyseessä oli Futurism-sivuston mukaan testiartikkeli, jonka ei ollut tarkoitus päätyä näkyville yleisesti New York Timesin sivuille.