Demi Lovato paljasti miksi leikkasi hiuksensa lyhyiksi – tästäkö kesän trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato julkaisi hetki sitten uuden dokumenttisarjan, Demi Lovato: Dancing With The Devil. Sarjassa nainen on paljastanut yksityiskohtia yliannostuksestaan ja siitä miten hän on huumeiden käyttämisen vuoksi saanut kolme aivoinfarktia ja yhden sydänkohtauksen.

Demi Lovato on käsitellyt tunteitaan ja uusia elämänvaiheitaan myös ulkonäkönsä kautta. Viimeisimpänä muutoksena 28-vuotias kaunotar leikkasi pitkät tummat hiuksensa lyhyeen mittaan ja värjäsi hiukset osittain kirkkaan pinkiksi. Uusi tyyli on tehnyt naisesta vapaamman.

Demi Lovato on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että lyhyet hiukset ovat vapauttaneet hänet. Lovato kertoi piiloutuneensa aiemmin pitkien hiustensa taakse. Nainen koki, että hän piilotti myös epävarmuutensa sillä, että peitti osan vartalostaan aina pitkillä hiuksilla. Sen vuoksi hän halusi luopua pitkistä hiuksista ja kokeilla täysin uutta tyyliä.