Harvey Weinstein -skandaalista työstetään elokuvaa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvatuottaja Harvey Weinstienin kauan jatkuneita seksuaalirikoksia koskeva skandaali sai alkunsa New York Times -lehden paljastusartikkelista. Nyt tapauksesta suunnitellaan elokuvaa, jonka tuotanto on määrä aloitta vielä tämän kesän aikana.

She Said -elokuva perustuu Megan Twoheyn ja Jodi Kantorin She Said: Breaking the Sexual Harrasment Story That Helped Ignite a Movement -kirjaan. Ahdistelutapauksia tutkineiden toimittajien rooleihin on kiinnitetty Lupaava nuori nainen -elokuvassa kiitosta kerännyt Carey Mulligan ja HBO:n The Deuce -sarjasta tunnettu Zoe Kazan. Ohjaajaksi on puolestaan kiinnitetty saksalainen Maria Schrader.

Deadline-sivuston mukaan Annapurna Pictures ja Plan B Entertainment -yhtiöiden tuottama She Said -elokuva ei keskity niinkään Harvey Weinsteiniin ja hänen rikoksiinsa. Sen sijaan siinä seurataan Megan Twoheytä ja Jodi Kantoria, jotka uhkailuista huolimatta toivat runsaasti kohua ja #MeToo-liikkeen syntyyn vaikuttaneet tapaukset julkisuuteen.