Heikki Paasonen ja Marita Alatalo saivat vauvan – kuva sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkijuontaja Heikki Paasonen kertoi uudenvuodenaattona tulevansa ensimmäistä kertaa isäksi, sillä hänen kihlattunsa Marita Alatalo odotti pariskunnan lasta. Nyt pienokainen on syntynyt ja ylpeä isä on julkaissut ihastuttavan vauvakuvia.

Paasonen kertoo tämän kuvansa yhteydessä elämänsä hienoimmasta päivästä, joka alkoi yllättäen keskiviikkoaamuna tyttövauvan päätettyä syntyä kaksi ja puoli viikkoa ennen aikojaan.

– Ripeän pakkauksen jälkeen heitin Maritan päivystykseen ja lähdin kauppaan ostelemaan eväitä ja sitä paljon himoittua salmiakkia. Aika nopeasti kuitenkin tuli minullekin kutsu takaisin ja lähes suoraan päästiin synnytyshuoneeseen, Heikki Paasonen kertoo kokemastaan.

– Kiitos käsittämättömän urhean äitinsä ja maailman parhaan kätilön, pikkuinen pääsi maailmaan vain n. 5h synnärillä olon jälkeen. Soittolistan satunnaisvalinnalla Beatlesin Hey Juden ”Naanaanaanananaanaa” -outro alkoi soimaan sillä sekunnilla kun täydellinen tyttömme pullahti maailmaan, Paasonen jatkoi.

Samalla tyttö sai mahdollisesti myös lempinimensä sattumalta syntymänsä hetkellä soineesta kappaleesta.

– Kiitos Paul McCartneyn, Nana saattaa jäädä tyttömme jonkinlaiseksi lempinimeksi, tai sitten ei. Ainakin nimeämiseen asti taidan itse käyttää sitä ihmisten ilmoilla,(ja tietenkin kotona jo hänen oikeaa, vielä salaista nimeään). Kiitos Marita. Kiitos Naistenklinikan upea henkilökunta. Kiitos universumi. Kaikki on hyvin.