Demi Rose paljasti miten voi keinua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä vieläkin rohkeampaa kuvamateriaalia.

Tällä kertaa Demi on päättänyt testata miten onnistuu vanha kunnon keinuminen, sillä hänet on kuvattu hyvin antavalla yläosalla varustetussa asussa keinumassa. Julkkiskaunottaren povi on kuin pullahtamaisillaan asusta ulos.

Demi Rose vihjaili siis äskettäin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.