Heidi Klum niukassa paidassa – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Leni aloitti taannoin uransa mallina ja poseerasi saman tien Vogue-lehden kannessa. Myös äiti poseeraa yhä sosiaalisessa medissa aktiivisesti.

Nyt supermalli poseeraa sosiaalisen median julkaisuissaan niukassa paidassa, joka oli paljastaa hieman liikaa paljasta pintaa. Tarkkasilmäiset huomaavat, että Heidin yllä on Saksan maajoukkueen pelipaita ja kuvallaan Klum halusi kannattaa Saksan joukkuetta jalkapallon EM-kisojen ottelussa.

Itsekin aikoinaan nuorena naisena mallin uransa aloittanut Heidi Klum muistuttaa ajoittain mistä Lenin hyvät geenit ovatkaan peräisin. 47-vuotias Klum julkaisi taannoin Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa hän seisoi hyvässä ryhdissä pelkät korkokengät jalassaan. Matt Jonesin kuvaamassa vuonna 2001 otetussa kuvassa Heidi Klum esittelee ylpeänä omaa mallivartaloaan peittäen paljaat rintansa pelkästään toisen kätensä avulla.