Pihviravintola täyttyi supertähtien nukeista – lainattiin vahamuseosta

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravintolat eri puolilla maailmaa ovat hiljentyneet koronapandemian myötä saapuneiden rajoitusten myötä. New Yorkin arvostettu Peter Luger Steak House -pihviravintola ei ole poikkeus. Viime aikoina ravintolassa on kuitenkin saattanut törmätä tutun näköisiin kasvoihin.

Peter Luger Steak House -ravintolasta on pyritty saamaan eloisamman näköinen vahanukkejen avulla. Pihviravintolassa voi nähdä esimerkiksi cocktailia nauttivan Mad Men -tähden, Jon Hammin, Audrey Hepbyrnin Aamiainen Tiffanylla -elokuvan tunnelmissa ja juontaja Jimmy Fallonin kahvikupin äärellä.

Aidonnäköiset vahanuket ovat lainassa Madame Tussauds -vahamuseosta. Ravintolan varapääjohtaja Peter Luger kuvailee vahanukkejen käyttöä hauskaksi ja turvalliseksi tavaksi täyttää muuten tyhjillään olevat pöydät. New Yorkissa toimivat ravintolat saavat Eater-lehden mukaan käyttää tällä hetkellä 35% prosenttia sisätilojensa asiakaskapasiteetista.