Gasellit-yhtye myy musiikkivideolta tutun Peugeotin: ”Pala suomiräpin historiaa”

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen hiphop-yhtye Gasellit on vuosikausien ajan matkustanut ympäri keikkapaikkoja luotetulla Peugeot-autolla. Tuottaja Musajusan nimissä oleva auto on vilahtanut niin yhtyeen sanoituksissa, musiikkivideoilla kuin lavallakin yhtyeen 10-vuotiasjuhlakeikalla All Day On -festivaaleilla.

Gasellit on sittemmin luopunut vuosimallin 2006 Peugeot 206 -autostaan, ja nyt menopeli on asetettu myyntiin. Auto ei ole sellaisenaan enää ajokunnossa. Se ei mennyt läpi katsastuksesta, ja koska korjaukset tulisivat todennäköisesti auton arvoa kalliimmiksi, myydään ajoneuvo lähinnä varaosiksi.

– Pala suomiräpin historiaa myynnissä! Gasellien ex keikka-auto kaupan, Nettiauto-sivustolla kirjoitetaan.

– Tällä kun ajelee ja soittaa Gasellien Imus-biisiä, niin voi melkein kuvitella itsensä ton biisin videoon… Tai sitten voi seisoa konepellillä ja laulaa Mitä mä Malagas-biisiä niinkuin VilleGalle vikassa kuvassa… Vaihtoehtoja on lukemattomia, myynti-ilmoituksessa todetaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.