Hilaria ja Alec Baldwin saivat kuudennen lapsen – perhekuvat ihastuttavat someseurajia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilainen Hilaria Baldwin ja näyttelijä Alec Baldwin saivat viime syksynä jo viidennen lapsensa, kun heille syntyi poika. Hilaria julkaisi tuoreesta tulokkaasta suloisen kuvan, jossa hän ilmoitti pojalle annetun nimen olevan Eduardo Pau Lucas Baldwin. Sittemmin perheen ja sen lasten elämää on saatu seurata tiiviisti somessa.

Hilaria Baldwin on jokaisen raskautensa jälkeen palautunut ennätysvauhtia ja näyttää todella nauttivan suurperheen äitinä olemisesta. Viidennen lapsen jälkeen 37-vuotias Baldwin kuitenkin ilmoitti, että nyt heidän lapsilukunsa on täynnä. Sen vuoksi moni yllättyikin kun Hilaria Baldwin julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän pitelee kuudetta lasta sylissään.

Julkaisemassaan kuvassa Hilaria pitelee vastasyntynyttä vauvaa sylissään puolivuotiaan Eduardon lisäksi. Daily Mail -sivuston mukaan kyseessä todella on pariskunnan kuudes lapsi, vaikka heidän nuorimman poikansa syntymästä onkin vasta kuusi kuukautta aikaa. Perhe ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut sitä onko vauva syntynyt sijaissynnyttäjän avulla vai ovatko he adoptoineet uuden tulokkaan. Vauvojen lisäksi perheessä on kolme poikaa, Romeo, Leonardo ja Rafael sekä tyttö Carmen. 62-vuotiaalla Alec Baldwinilla on myös 24-vuotias Ireland-tytär hänen edellisestä liitostaan Kim Basingerin kanssa.