Kirpputorin ompelusetti sisälsi kilon kokaiinia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Päällisin puolin viattomalta vaikuttaneen ompelusetin ostanut nainen on joutunut yllättymään pahimman kerran. Sen sisältä paljastui yllättäen iso erä vahvaksi luokiteltua huumausainetta.

Yhdysvaltojen Seattlessa asuva nainen oli ostanut ompelusetin kirpputorilta virkatakseen eläinhattuja. Eläinhattujen kutominen kuitenkin jäi haaveeksi, sillä setin sisältä paljastui keltaiseen kumimaiseen materiaaliin säilötty pakkaus. Naisen mukaan oudolta haisseeseen pakkaukseen oli kirjoitettu 100%.

Nainen toimitti epäilyttävän pakkauksen poliisille. Viranomaiset ovat sittemmin vahvistaneet sen sisältäneen yhden kilon edestä kokaiinia ja kertovat tutkivansa tapausta. Goodwill-kirpputori on Seattle Times -lehden mukaan ilmoittanut avustavansa poliisia tapauksen tutkinnassa.