Nylon Beatin coverista tuli kesähitti 2021 – Satasen laina nousi jälleen suosioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten Spotify listasi alkavan kesän suosituimmat kesähitit. Kärkipäässä mukana olivat muun muassa Portion Boysin sekä Matin ja Tepon kesäralli Vauhti kiihtyy ja FIN Cover Boyz & Girlzin vauhdikas cover Satasen laina -hitistä. Jälkimmäinen tuli alunperin tunnetuksi jo 1990-luvun loppupuolella Nylon Beat -parivaljakon jättihittinä. Nyt se on saanut uuden kuosin ja noussut uudelleen hitiksi.

FIN Cover Boyz & Girlz -projektin taustalta löytyy suomalaisia musiikkialan konkareita. Nelihenkisessä kokoonpanossa ovat mukana JP Styrman, Mira, Tuomas ”Gary” Keskinen ja Tiina Lohikoski. Kaikilta heiltä löytyy taustaa ja keikkakokemusta erilaisista kokoonpanoista kultaiselta 1990-luvulta. Bändin soundimaailmaa loihtii Jouni Hillberg. Tarkoituksena on tuoda 90-luvun menestysbiisit tähän päivää dynaamisilla soundeilla ja tunnelmilla.

Bändi ja sen taustajoukot painottavat, että projekti on kunnianosoitus kaikille 1990-luvun artisteille, jotka nostivat erityisesti kotimaisen dance-musiikin tekemisen kokonaan uudelle tasolle. Kun rajoitukset alkavat hiljalleen helpottaa, tullaan yhtye näkemään myös livekeikoilla. Voit kuunnella kappaleen alla olevasta soittimesta.