Halle Berryn kuvasta someraivo: ”Naiset eivät ole teille paskaakaan velkaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta syyskuussa tähti löysi uuden rakkaan rinnalleen.

Halle Berry ei ole juurikaan julkisuudessa puhunut parisuhteestaan muusikko Van Huntin kanssa, mutta viime päivien kommenttien myötä moni on arvellut pariskunnan eronneen. Halle Berry julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jolla luki: ”Naiset eivät ole teille paskaakaan velkaa”. Tämä aiheutti kuvan kommenttikentässä paljon keskustelua.

Kaksi kommentoijaa olivat sitä mieltä, että tähden julkaisema kuva osoittaa pelkästään sen, että Halle Berry ei pysty pitämään miestä. ”Kuka sanoi, että haluan pitää miehen? Haluan ihmisten elävän parasta elämäänsä. Mikäli teet väärän liikkeen, korjaa suunta ja aloita alusta”, tähti kommentoi. Halle Berry myös vastasi, että hän ei halua pitää väärää miestä.