Irina Shayk yläosattomissa rannalla – ja korkokengät jalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä huippumalli Irina Shayk poseeraa usein alusvaatteissa ollessaan Intimissimi-alusvaatemerkin mallikasvo. Viime aikoina hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä räppäri Kanye Westiin, jonka kanssa Irinan kerrotaan seurustelevan.

Nyt Shayk on poseerannut hiekkarannalla näyttävästi yläosattomissa, sillä hänellä on yllään ainoastaan hyvin niukka keltainen alaosa ja jostain syystä jalassa on lisäksi samanväriset korkokengät. Harvoin hiekkarannalla nähdään korkkareita, mutta poikkeus vahvistakoon säännön.

Irina Shayk on aiemmin paljastanut, että hän luuli lapsena syntyneensä väärään kehoon. Nainen ajatteli teini-ikäiseksi saakka, että hänen olisi pitänyt olla poika. Naisena oleminen ja naisellisuus ovat kuitenkin aikuisiällä alkaneet tuntumaan kaunottarelle luonnollisemmalta, mikä näkyy myös tähden olemuksessa ja mallintöissä.