Laura Cremaschi pulahti jahdilta veteen – vartalo vangitsi huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten sosiaalisen median parissa oman läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien seuraamista kaunottarista kautta maailman ja edelleen sosiaalisen median katseen vangitsija.

Miljoona someseuraajaansa upeilla valokuvilla hellivä Laura on nyt pulahtanut uimaan huvijahdilta ja siinä tilanteessa tuskin kovinkaan moni silmäpari oli suuntautunut jonnekin muualle. Täydellinen vartalo ei nimittäin jää keneltään huomaamatta.

Laura Cremaschi julkaisee verkossa edelleen myös itse kuvamateriaalia. Hän luonnollisesti tietää ulkoisista avuistaan ja toteaakin kuvansa yhteydessä, että kaikki mistä voi unelmoida on totta. Lauran kuvia katsoessa voi helposti ymmärtää miksi jo yli miljoona ihmistä on päättänyt seurata hänen päivityksiään sosiaalisessa mediassa.