Maailman korkeimmalla sijaitseva hotelli avattiin – sviittejä yli 600 metrin korkeudessa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman korkeimmalla sijaitsevaksi tituleerattu hotelli kohoaa korkeuteen, jonka alle mahtuisi kaksi Eiffel-tornia. Kyseessä on J Hotel Shanghai Tower, joka nimensä mukaisesti sijaitsee Kiinan Shanghaissa.

19 kesäkuuta avatussa J Hotelissa on 165 huonetta ja 34 sviittiä. Se sijaitsee 631 metrin korkeuteen kohoavan Shanghai Tower -pilvenpiirtäjän huipulla. Kyseessä on USA Today -lehden mukaan Kiinan korkein rakennus.

J Hotel Shanghai Towerin halvin huoneisto maksaa 470 euroa yöltä. 60 neliömetrin huoneen mukavuuksiin kuuluu muun muassa ympärivuorokautinen hovimestaripalvelu, päivittäinen hedelmälautanen, sanomalehti ja näkymä Huangpu-joelle. 8 800 euroa yöltä maksava ja 180 neliömetrin kokoinen J Suite -sviitti pitää sisällään panoramaikkunat, kristalliruunut ja saunan, ja kalleimman 370 neliön sviitin hintaa ei ole edes paljastettu.

J Hotel ei ole korkeasta sijainnistaan huolimatta maailman varsinaisesti korkein hotelli. Kyseinen titteli kuuluu Dubain 356 metrin korkeuteen kohoavalle Gevora Hotelille.