Nudistit eksyivät paetessaan hirveä – poliisi antoi sakot

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi aurinkoa ilkosillaan ottanutta miestä on joutunut keskelle hämmentävää tapahtumaketjua. Australialaiset nudistit joutuivat hirven säikäyttämiseksi, eksyivät ja päätyivät lopulta kärsimään sakkorangaistuksen koronarajoitusten rikkomisesta.

30- ja 49-vuotiaat miehet olivat olleet ottamassa aurinkoa alasti Australian Sydneyn läheisyydessä sijaitsevalla syrjäisellä rannalla. Paikalle ilmestyi yllättäen hirvi, jota he pakenivat läheiseen metsään. Miehet huomasivat lopulta joutuneensa eksyksiin keskelle Royal-luonnonpuistoa.

Helikopterilla miehiä etsineet poliisit onnistuivat ensin löytämään alasti pelkkä reppu selässään kansallispuistossa kulkeneen 30-vuotiaan miehen. Pian he onnistuivat löytämään myös osittain vaatteilla itsensä peittäneen 49-vuotiaan miehen. Kumpikin eksyneistä sai 1 000 dollarin sakkorangaistuksen koronaan liittyvien liikkumisrajoitusten rikkomisesta, uutisoi The Guardian.