Pidätetty yritti maksaa takuusummaa väärennetyllä rahalla – joutui takaisin vankilaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Väärennetyn rahan käytöllä voi olla rankat seuraukset, etenkin jos tekaistuilla seteleillä yrittää tarjota viranomaisille. Tämän sai huomata taannoin eräs Yhdysvaltojen Mainessa asuva mies.

Autovarkautta tukineet poliisit pidättivät Mainen Waterborossa kyseiseen tapaukseen liittymättömän miehen, josta oli tehty aikaisemmin pidätysmääräys myymälävarkaudesta. Pidätetyllä oli mahdollisuus päästä vapaaksi 200 dollarin takuusummaa vastaan. Hän yritti maksaa sitä kahdella väärennetyllä 100 dollarin setelillä.

Setelit eivät menneet läpi viranomasille, ja niinpä mahdollisuus vapautukseen takuusummaa vastaan peruttiin. Mies joutui palaamaan takaisin vankilaan. Nyt häntä odottaa varkaussyytteen lisäksi uusi syyte väärennyksestä, uutisoi Associated Press.