Pankkiautomaatti räjäytettiin auki olleessa ravintolassa – tekijät pakenivat ilman rahasaalista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kiinalaisessa ravintolassa todistettiin perjantaina rajua tilannetta Yhdysvaltojen Philadelphiassa. Kolme miestä räjäytti ravintolassa sijaitsevan pankkiautomaatin sen aukioloaikana.

Kolme miestä oli saapunut Golden Chinese/American -ravintolaan iltayhdeksän maissa. He tilasivat tiskiltä ruokaa ja asensivat tämän jälkeen ravintolassa olleeseen pankkiautomaattiin räjähteen. Räjähdys vahingoitti automaattia, ikkunaa ja tiskin takana olleita tuotteita.

Miehet palasivat räjähdyksen jälkeen ravintolan sisään mutta eivät kyenneet irrottamaan pankkiautomaatin sisällä ollutta käteislaatikkoa. Niinpä he joutuivat pakenemaan paikalta ilman ryöstösaalista. Poliisi ei ole ABC-uutissivuston mukaan toistaiseksi tavoittanut tekijöitä.