Shirly Karvinen avautui seksuaalisuudestaan – sai runsaasti palautetta: ”Menin ihan sanattomaksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2016 Miss Suomeksi kruunattu ja sittemmin radiojuontajana tunnettu Shirly Karvinen puhui taannoin avoimesti seksuaalisuudestaan. Hän kertoi Me Naiset -lehdelle antaneensa itselleen luvan ihastua myös naisiin, ja totesi henkisen yhteyden jääneen puuttumaan edellisissä suhteissa miesten kanssa.

Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Shirly Karvinen puhuu lisää haastattelusta ja siitä saamastaan palautteesta. Tähti kertoo halunneensa paitsi jakaa pienen osan omasta matkastaan, myös toivoneensa voivansa auttaa sen avulla muita. Hän paljastaakin ilahtuneensa runsaasta positiivisesta palautteesta.

– Menin ihan sanattomaksi niitä lukiessa. Tuntui hurjalta ja ihanalta, että edes yksikin ihminen halusi jakaa mulle tarinansa, mutta se miten monta teitä oli. Jokaisen luin ja ne tuntui mun sisällä niin paljon. Vaikka en kaikkiin kyennyt vastaamaan niin haluan vain sanoa, että kiitos, että jaoitte. Tiedättekö kun jotkut asiat herättää samaan aikaan rakkautta, toivoa, ymmärrystä ja surua? Siltä musta tuntui ja siks tuntuu vieläkin hankalalta pukee tätä sanoiksi, Karvinen kirjoitti.

– Se on niin kaunista, että uskaltaa kohdata itsensä ja elää itseään varten välittämättä niistä laatikoista minkä ympäröiminä on kasvanut, mutta samalla niin surullista miten paljon kipua siihen usein liittyy. Onneksi rakkautta on paljon ja se välittyi, tähti jatkoi.