Miss Suomi Lotta Hintsalta hurja kuva majapaikasta vuorenrinteellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Universum -kilpailuissa vuonna 2013 Moskovassa edustanut Lotta Hintsa on tehnyt mallintöiden lisäksi aluevalloituksia muun muassa vuorikiipeilyn saralla. Miss Suomi on poseerannut silmiähivelevän kauniissa kuvissa vuorenrinteillä ja reilu vuosi sitten hänet evakuoitiin sairastumisen vuoksi Pakistanissa sijaitsevalta vuorelta.

Nyt Lotta on julkaissut verkossa hurjan kuvan majapaikastaan, sillä otoksessa nähdään hänen telttansa lumisella vuorenrinteellä. Ainakaan maallikosta teltan paikka ei näytä kovin turvalliselta, sillä aivan vierestä lähtee jyrkkä rinne. Paikka sijaitsee maailman 12. korkeimman vuoren Broad Peakin rinteellä Kiinan ja Pakistanin rajalla.

Lotta kertoo majoittuneensa kuuden päivän kiipeilyretkellä viisi päivää tässä leirissä. Hän paljastaa myös ryhmänsä selvinneen lumivyörystä vain minuuttien marginaalilla. Lopulta ryhmä pääsi päiväkausien työn jälkeen ykkösleiristä kakkosleiriin saakka.