Demi Rosen iltapuku häikäisee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä vieläkin rohkeampaa kuvamateriaalia.

Usein rohkeissa asuissa viihtyvä Demi on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa Espanjan Ibizalla, josta hän on jälleen kerran julkaissut kuviaan. Nyt kurvitar nähdään poseeraamassa häikäisevässä hopeanhohtoisessa iltapuvussa, joka on lähes läpinäkyvä.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.