Britney Spears poikaystävän motiiveja epäillään – tiimi väittää havittelevan omaisuutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britney Spearsin poikaystävä Sam Asgharin muutti Yhdysvaltoihin Iranin Teheranista vuonna 2006. Henkilökohtaisena valmentaja ja mallina työskentelevä Sam ja Britney Spears tutustuivat toisiinsa Slumber Party -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016. Nyt miehen motiivit suhteeseen on kyseenalaistettu.

Britney Spears tiimissä epäillään, että Asghar manipuloi laulajaa. Tiimistä on kerrottu, että Asghari tapailee Spearsia ainoastaan naisen rikkauksien vuoksi. Koska laulajan Jamie Spears -isä hallitsee tyttärensä omaisuutta, ei poikaystävä pääse käsiksi rahoihin.

– On todella vastuutonta sanoa, että Britney Spearsilla on oikeus tehdä mitä huvittaa, koska naisella on vakavia sairauksia, joiden vuoksi hän on holhouksen alainen, tiimistä kerrotaan New Yorkerille.