Shortseihin pukeutuminen jännittää – naiset paljastivat ajatuksensa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomea viime viikkoina hellineissä kesäkeleissä ihmiset ovat alkaneet pukeutumaan taas tavallista kevyemmin. Tähän liittyy usein myös jonkin verran paljaan ihon näyttämistä, mikä ei kaikista ihmisistä välttämättä tunnu kovin luontevalta.

Glamour-lehden jakamalla videolla nähdään erikokoisia naisia, jotka pukeutuvat samanlaisiin farkkushortseihin. Shortseihin pukeutuminen ja jalkojen paljastaminen on kaikkien oikeus, mutta silti paljaiden jalkojen näyttämisestä on naisilla hyvin erilaisia ajatuksia.

Naiset kertovat videolla miltä heistä tuntuu pukeutua shortseihin. Osan mielestä se on hyvin luontevaa etenkin kuumilla säillä. Osa naisista taas murehtii sitä mitä mieltä muut ovat heidän koostaan tai siitä, että jaloissa on esimerkiksi näkyvää selluliittia.