Alastomat sedät nautiskelivat puistossa – poliisi pidätti kesken lemmenleikkien

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalaiset uutiset eivät petä koskaan. Nyt esittelemme kuusikymppiset Daniel McClearyn ja Donald Engstromin, jotka innostuivat intiimistä kanssakäymisestä väärässä paikassa. Asiassa ei ollut muuta vikaa, mutta he tekivät sen julkisella paikalla alastomana.

Poliisi kertoo pidättäneensä alastomat herrat St. Petersburgin puistosta keskiviikkoiltana. Kaksikko ei välittänyt siitä, että he olivat ryhtyneet harrastamaan läheisyyttä pienessä puistossa ohikulkijoiden silmien alla.

Miehet olivat luonnollisesti riisuneet itsensä ennen aktia. Miekkoset pidättänyt poliisi oli raportoinut herrojen olleen humalassa. Molemmat pidätetyt vapautuivat seuraavana päivänä, The Smoking Gun uutisoi.