Valtava kontti putosi rekasta Helsingissä – erikoinen onnettomuus videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin keskustassa tapahtui äskettäin poikkeuksellinen onnettomuus, jossa suuri merikontti putosi Jätkäsaaren satamasta poistuneen rekan lavalta Mechelininkadulle. Poliisi kertoi heti tuoreeltaan tutkivansa tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kaikeksi onneksi kontti ei pudonnut esimerkiksi auton, jalankulkijan tai muun tienkäyttäjän päälle. Nyt vaurioita syntyi lähinnä tien pinnoitteelle, mutta tapauksessa oli aineksia paljon vakavammalle onnettomuudelle.

Verkossa leviää parhaillaan takana ajaneesta autosta kuvattu video, jossa kontin putoaminen nähdään. Videon perusteella vaikuttaa siltä, ettei konttia oltu kiinnitetty asianmukaisesti alustaansa tai kiinnitykset pettivät mutkassa.

@poliisiuutiset

3.7.2021, Mechelininkatu ##helsinki ##crash ##foryou ##foryourpage ##fyp

♬ original sound – Poliisiuutiset.fi