Kirsi Salo alastomana festareilla – julkaisi kuvaparin nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen juontaja Kirsi Salo on käynyt Uudessakaupungssa Natural High Healing -festivaaleilla. Nainen julkaisi Instagramiin kuvan, joissa hän kertoo nauttineensa tapahtumasta alasti ilman rihman kiertämää.

– Natural High Healing festarista kertoo oikeastaan kaiken se, että minulla on 4 päivän tapahtumasta kamerassa tasan 3 kuvaa. Yhdessä olen serkkuni kanssa ja muissa olen alasti, hän kertoo huvittuneena.

– Yhdessä kuuntelen Frantsilan luentoa hoitavista yrteistä nakuna, kun kuivattelen uinnin jälkiä. Eikä ketään kiinnosta. Elämää, jossa luonnollisuus on normi ja ilo on ohjaava voima. Olisitte nähneet nämä beach partyt… Aurinko, DJ ja puolet väestä nakuna tanssimassa. Turvamiehet kokivat kaikki velvollisuudekseen olla paikalla juuri silloin. Lienee syytä huomauttaa, että kaikki ovat selvin päin, koska nämä ovat päihteettömät festarit.