NBA-legenda Kobe Bryantin tytär on mallikaunotar – pääsi mallitoimiston listoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheiluhistorian parhaimmiksi nimettyjen koripalloilijoiden kaartiin lukeutunut Kobe Bryant menehtyi tammikuussa 2020 helikopterionnettomuudessa. Nyt traagisesti kuolleen NBA-tähden tytär on astumassa julkisuuteen aloittamalla uran mallina.

Taannoin 18-vuotta täyttänyt Natalia Bryant allkirjoitti sopimuksen IMG Models Worldwife -yhtiön kanssa. Mallitoimisto edustaa muun muassa Gigi Hadidia, Chrissy Teigeniä ja Hailey Bieberiä. Natalia kertoo olleensa pienestä lähtien kiinnostunut muodista ja halunneensa olla malli niin kauan, kuin hän muistaa.

Paljastus Natalia Bryantin mallinurasta keräsi ihastuneita reaktioita niin hänen Vanessa-äidiltään, kuin muun muassa Gigi Hadidilta ja Olivia Munnilta. Natalian isän ja 13-vuotiaan pikkusiskon, Gianna Bryantin kuolemasta on kulunut hieman yli vuosi. Heidän lisäkseen 26. tammikuuta tapahtuneessa helikopterionnettomuudessa kuoli seitsemän ihmistä.