Mitä ihmettä? Kim Kardashian juopotteli vähäpukeisena nurmikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on viime viikkojen aikana ollut paljon uutisotsikoissa rakoilevan avioliittonsa vuoksi. Kardashianin on kerrottu suunnittelevan eroa Kanye Westistä ja miehen on huhuttiin pettäneen vaimoaan tunnetun meikkigurun Jeffree Starin kanssa. Huhu osoittautui tekaistuksi.

Äskettäin hyvin niukassa asussa kartanon mailla Floridan Palm Springsissä poseerannut kurvikas julkkis on nyt poseerannut hieman hämmentävässä kuvasarjassa, jossa hän keikistelee vähäpukeisena nurmikolla siskonsa alkoholibrändin pullon kanssa. Kuvien perusteella tarkoitus lienee ollut esittää Kim humaltuneena.

Kuvan yhteyessä Kim Kardashian kirjoittaa ”siskolta tukea”, eli kyseessä lienee näytelty tapaus. Joka tapauksessa 818 Tequila nousee kuvasarjassa pääosaan, kunnes Kendallin isosisko ikuisti viimeiseen kuvaan vain hänen oman vartalonsa lähikuvassa.