Suomalaisyritys kehitti koottavan mökkimoduulin – oma minimökki 10 000 eurolla

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mökkeilyn suosio on kuluneen vuoden aikana noussut roimasti niin koronakriisin kuin tavanomaista lämpimämpien säidenkin vuoksi. Mökkiratkaisuja tarjotaan myös niille, joita perinteisten kesämökkien hinnat eivät houkuttele ja niille, jotka eivät kaipaa mökkiinsä ylimääräistä tilaa.

Suomalainen Easy Cabin myy vapaa-ajan viettoon tarkoitettuja moduulimökkejä. Muutamien neliömetrien kokoiset minimökit on varustettu tuplalaseilla ja lämmöneristyksellä. Niiden pystyttämisen luvataan onnistuvan miltei keneltä tahansa vain muutamassa tunnissa, eikä se vaadi ympäristön muokkausta.

Lohjan antomessuilla esiteltyjä Easy Cabin -moduuleita voidaan halutessa yhdistellä isommiksi kokonaisuuksiksi. Tarjolla on esimerkiksi makuu- ja työskentelytiloiksi soveltuvien moduulien lisäksi esimerkiksi sauna- ja wc-tiloja. Easy Cabinin mökkimoduulien hintojen on kerrottu alkavan noin 10 000 eurosta.