Eroottisesta koronavirusromaanista hitti – päätähti rakastui koronavirukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemia on jättänyt jälkensä jo romanttiseen ja eroottiseen kirjallisuuteen. Sosiaalisessa mediassa on hämmästelty uutuuskirjaa, jonka rinnalla Twilight ja 50 Shades of Grey -kirjojen romanssit voivat tuntua melko arkipäiväisiltä.

M. J. Edwardsin Kissing the Coronavirus, eli Koronavirusta suudellen -kirja kertoo nimensä mukaisesti kiihkeän lemmen roihuamisesta ihmisen ja koronaviruksen välillä. Se kertoo koronaviruslääkettä kehittelevään tiimiin kuuluvasta tohtori Alexa Ashingtonfordista, joka päätyykin seksisuhteeseen ihmisen muodon saaneen viruksen kanssa.

– Hänen piti keksiä lääke koronaan mutta rakastuikin siihen, kansikuvan mainostekstissä kuvaillaan.

Ainoastaan e-kirjana julkaistusta Kissin the Coronavirus -kirjasta on tullut sittemmin viraalihitti ajankohtaisen ja samaan aikaan erikoisen sisältönsä ansiosta. Amazon-verkkokaupassa lukuisia täyden viiden tähden arvosteluja saanutta kirjaa on kuvailtu niin huonoksi ja naurettavaksi, että sillä on jo runsaasti viihdearvoa.