Tikkurila Festivaali käynnistyi – pääkaupunkiseudun suurin tapahtuma

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tikkurila Fesivaali käynnistyi eilen kahden vuoden tauon jälkeen. Kolme päivää kestävä tapahtuma on pääkaupunkiseudun suurin kesäfestari. Lauantain liput on loppuunmyyty, muita lipputyyppejä on vielä rajoitetusti saatavilla.

– Tiksi on Vantaan salainen helmi, josta on muodostunut jo käsite. Edellisellä kerralla 2019 tapahtuma oli ennätyksellisen suosittu, kävijöitä oli 35.000. Tämän vuoden tapahtuma toteutetaan turvallisuus edellä rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Fiilis niin esiintyjillä kuin yleisössä tulee taatusti olemaan timanttia, toteaa tapahtumajohtaja Riikka Fagerholm.

Esiintyjät:

Torstai 22.7.: BEHM, Erin, Popeda, Gasellit, Chisu, Teflon Brothers, Vesterinen Yhtyeineen

Perjantai 23.7.: Lauri Tähkä, Mariska, Elastinen, Kaija Koo, J. Karjalainen, Ellinoora, Atomirotta, Reino Nordin

Lauantai 24.7.: Apulanta, JVG, Vesala, SANNI, Olavi uusivirta, Anssi Kela, Arttu Wiskari, William, Maustetytöt

Lisätietoa: https://tikkurilafestivaali.fi