Äyriäinen iski kalastajan kengän läpi – näitä vedeneläviä kannattaa varoa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koko ei aina merkitse eläinmaailmassa kaikkea. Joskus pienikokoisetkin eläimet voivat osoittautua huomattavasti voimakkaammiksi ja pippurisemmiksi, kuin miltä ne päältä päin näyttävät.

Tuoreella viraalivideolla Mr. Markus -nimellä esiintyvä kalastaja on päätynyt kohtaamisiin sirkkaäyriäisen kanssa. Hän sai huomata äyriäisen lyönnin olevan erittäin kova eläimen kokoon nähden. Hän kertookin kyseessä olleen kerta, jolloin hän sai selkäsaunan ravulta.

Videolla Markus on irrottamassa vedestä onkimaansa sirkkaäyriäistä, kun se yllättäen iskee häntä jalkaan. Äyriäinen onnistui tekemään reiän miehen kenkään ja aiheuttamaan verta vuotavan haavan hänen jalkaansa. Sirkkaäyriäisen iskua onkin verrattu jopa .22-kaliiperisen luodin osumaan.