Amanda Holden palvoi aurinkoa uima-altaan reunalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Tähti täytti hiljattain 50 vuotta, minkä kunniaksi hän päätti poseerata Instagram-kuvissaan ilman vaatteita.

Amanda Holden on ollut naimisissa Chris Hughesin kanssa 12 vuoden ajan ja heillä on yhdessä kaksi lasta, 15-vuotias tytär Alexa ja yhdeksänvuotias tytär Hollie. Nyt perhe on viettänyt yhteistä lomaa, jonka myötä myös äiti on poseerannut näyttävissä kuvissa.

Amanda Holden on kehunut heidän makuuhuoneen tapahtumiensa olevan hyvin vankalla pohjalla. Holden ja Hughes ovat onnistuneet pitämään suhteessaan kipinän yllä. ”Se on täysin minusta kiinni koska me harrastamme sitä, sillä Chris on siihen aina valmiina”, Holden kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan.