Jasper Pääkkönen ja Spike Lee saunan jälkeen: ”Post sauna chill”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ohjaajakonkari Spike Lee käväisi äskettäin yllätysvierailulla Suomessa Jasper Pääkkösen vieraana. Suoraan Cannesin elokuvafestivaaleilta saapunut Lee nähtiin illallistamassa Helsingin Katajanokalla sijaitsevassa ravintola Nokassa ja saunomassa Pääkkösen kanssa Helsingin Löyly-saunaravintolassa.

Jasper julkaisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän ja Spike Lee istuskelevat Löylyn terassilla Spike Leen, tämän pikkuveljen Cinque Leen ja Pääkkösen Taiga-samojedin kanssa.

Kyseessä ei ollut Spike Leen ensimmäinen Suomen vierailu. Hän vieraili vuonna 2018 kunniavieraana Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla. Ohjaajalegenda vieraili tapahtumassa Jasper Pääkkösen tähdittämän Blackkklansman-elokuvansa tiimoilta.