Uhkea Jessica Alves matkusti Istanbuliin – juhlii synttäreitä luksustyyliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikas perijätär Jessica Alves panostaa kaikki rahansa hulppeaan elämäntyyliin. Lontoossa asuva brasilialaissyntyinen nainen on kosmopoliitti, joka kiertää ympäri maailmaa nauttimassa paikallisista herkuista ja nähtävyyksistä. Nyt hän on matkustanut Istanbuliin.

Turkin suurkaupungissa viihtyvä Jessica Alves on upea näky. Hänen kurvinsa sopivat turkkilaiseen ylellisyyteen ja krumeluuriin loistavasti. Nainen on Istanbulissa viettämässä syntymäpäiviään.

Luksustyylin elämään mieltynyt Jessica Alves tekee paljon yhteistyömarkkinointia. Hän yöpyy Hagia Sofia Mansions İstanbul -nimisessä majoitusalan liikkeessä ja markkinoi paikkaa näyttävästi myös Instagramissa. Muodokas vartalo vie kuitenkin huomion rakennuksesta.