Lady Gagan House of Gucci -elokuvan traileri julki – tosipohjainen rikostarina muotimaailmasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lady Gaga keräsi muutama vuosi takaperin kiitosta roolillaan A Star is Born -elokuvassa. Muusikko tullaan näkemään seuraavaksi valkokankaalla Ridley Scottin ohjaamassa tosipohjaisessa House of Gucci -rikoselokuvassa.

Lady Gaga esittää House of Guccissa italialaista seurapiirihenkilö Patrizia Reggiania, joka oli naimisissa Gucci-muotitalon johtaja Maurizio Guccin kanssa. Suhde kulminoitui lopulta Guccin koko muotimaailmaa kohahduttaneeseen murhaan. Elokuvasta saadaan esimakua sen tuoreessa trailerissa.

Elokuvassa nähdään Lady Gagan lisäksi lukuisia tunnettuja näyttelijöitä, kuten Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek, Al Pacino ja Jeremy Irons. House of Gucci saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 24. marraskuuta. Suomen ensi-ilta on todennäköisesti samoihin aikoihin.