Bella Hadid esitteli rintavakoaan auliisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskonsa Gigi Hadidin jalanjälkiä muodin pariin seurannut 24-vuotias supermalli Bella Hadid on onnistunut viime vuosina nousemaan maailman halutuimmaksi supermalliksi ja taannoin tutkijat selvittivät hänen olevan teknisesti arvioituna maailman kaunein nainen.

Nyt Bella esittee etumustaan auliisti ja syystäkin ylpeänä, sillä hän kirjoitti kahden kuvansa yhteydessä ”Cutie”. Siinä hän toki osuukin oikeaan. Yllään Hadidilla on kuvassa musta kimalteleva iltapuku.

Äskettäin Bella osallistui Tre Piani -elokuvan ensi-iltajuhliin poikkeuksellisen rohkeassa asussa. Mustan iltapuvun etumus oli leikattu kokonaan avoimeksi ja intiimit yksityiskohdat peitettiin vain keuhkoja muistuttavalla suurikokoisella korulla. Näyttävän asun on Schiaparellille suunnitellut Daniel Roseberry.