Entinen ihmis-Ken on nyt kurvikas kaunotar – vartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkuvuodesta sukupuolensa naiseksi korjauttanut Jessica Alves on kertonut olevansa vihdoinkin valmis. Hän ottaa nyt taukoa kauneusleikkauksista ja keskittyy naisena elämiseen. Hän on juhlinut naiseuttaan valokuvauksilla.

Entinen ihmis-Ken on kuin puhjennut kukkaan naisena. Hän on vuosien ajan yrittänyt muokata ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla, kunnes halusi tulla kaapista ulos myöntäen, että hän on oikeasti nainen. Tämän jälkeen hänen elämänlaatunsa on parantunut.

Sukupuolenkorjausleikkaus ja vaativat hoidot saivat Jessican lihoamaan kymmeniä kiloja. Hän pudotti ylimääräiset kilot nopeasti laihdutusleikkauksen avulla ja hehkuu nyt muodokkaampana kuin koskaan aiemmin. Hän on nainen. Hän on näyttävä ja onnellinen nainen.