Sabina Särkän biksupeppu videon päätähtenä – lomatunnelmaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista realitysarjoista suomalaisille tunnetuksi tullut Sabina Särkkä muistetaan myös vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailujen ensimmäisenä perintöprinsessana. Viime vuosina Sabina on nähty muun muassa Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana ja hän on saavuttanut suuren suosion myös sosiaalisessa mediassa.

Rodoksella lomaileva Sabina on nyt esitellyt hulvattomalla lomavideollaan biksupeppuaan näyttävästi ja tietenkin hieman kieli poskessa Jason Derulon hittikappaleen tahdissa. Taannoin hän antoi tukensa ystävänsä Sara Siepin avautumiselle suurista rinnoista.

– Onko tosiaan totta, että isorintainen nainen ei voi vuonna 2021 postata itsestään bikinikuvaa olematta järkyttävä, tyrkky tai bimbo? Pitäisikö mun peittää kroppani ison t-paidan alle? Olisiko pienirintaisempi nainen saanut samanlaista kritiikkiä samanlaisesta bikinikuvasta, ei. Sul voi olla isot tissit, nätti naama ja sä voit olla viel saatanan fiksukin kaiken lisäks. Tervetuloa tähän päivään, Sara Sieppi kirjoitti tuolloin.