Darceyn rakas jäi kiinni – etsi seuraa sugar mama -sivustolta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisella Darcey Silvalla on ollut suurta epäonnea rakkauselämässään. Hänen ulkomaalaiset miehensä ovat jättäneet hänet aina lopulta yksin. Nyt Darcey on saanut selville vähemmän mairittelevia asioita hänen nykyisestä kumppanistaan Georgista.

Bulgarialaissyntyisestä Georgista on paljastunut lisää vähemmän mairittelevia piirteitä 46-vuotiaan Darceylle. Miehen entinen vaimo kertoo, että Georgi on erityisen mieltynyt tummaihoisiin naisiin – elleivät naiset ole rikkaita. Hän on näet etsinyt seuraa sugar mama -sivustolta. Darceysta ja hänen Stacey-sisarestaan kertova uutuussarja näyttää, kuinka Darceyn ja Georgin rakkaustarinan käy, mutta Georgi ei ole mitä ilmeisimmin eronnut edes aiemmasta vaimostaan.

90 Päivää morsiamena -sarjan nimi tulee siitä, että siinä kuvataan pariskuntia, joilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan. Avioliiton avulla ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan. Darcey on kokeillut rakkautta jo kahden ulkomaalaisen miehen kanssa, hollantilaisen Jessen ja brittiläisen Tomin kanssa. Nyt vuorossa on bulgarialaissyntyinen Georgi, mutta suhde on kaikkea muuta kuin onnellisen seesteinen.